Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό πατάτες βρασμένες και λιωμένες ελαφρά με το πιρούνι
1 φλιτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες μαύρες ελιές
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 τριμμένο καρότο
Για το μείγμα του ελαιολάδου:
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά ή καυτερή (ότι μας αρέσει)
χυμό λεμονιού
1 φλιτζανάκι του καφέ ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες μαύρες ελιές
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 τριμμένο καρότο
Για το μείγμα του ελαιολάδου:
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά ή καυτερή (ότι μας αρέσει)
χυμό λεμονιού