Υλικά (4 μερίδες)
300 γρ αποφλοιωμένες γαρίδες
500 γρ. κριθαράκι
4 κλωναράκια σέλερι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 ντομάτες
5-6 κλωναράκια μαϊντανό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. κριθαράκι
4 κλωναράκια σέλερι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 ντομάτες
5-6 κλωναράκια μαϊντανό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε σε αλατισμένο νερό το κριθαράκι 6-7 λεπτά. Όσο βράζει, καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια, τις ντομάτες, το σέλερι και το μαϊντανό. Ζεσταίνετε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια και τις γαρίδες για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε το σέλερι και τις ντομάτες, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά ακόμα. Όταν βράσει το κριθαράκι, το στραγγίζετε και το ανακατεύετε με τις σοταρισμένες γαρίδες.Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.