Υλικά
500 γρ. μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες
350 γρ. μαλλιά αγγέλου ή φιδές
900 ml ζωμός κοτόπουλου, φρέσκος ή σε κύβους
375 ml καυτερός χυμός λαχανικών (σε κύβους)
1 φλ. ντομάτες λιαστές, κομμένες σε λεπτές φέτες (περίπου 50 γρ.),
4 φλ. κομμένα αντίδια (περίπου 1/2 κεφαλάκι)
1 ντομάτα μέτρια, ξεσποριασμένη και κομμένη
350 γρ. μαλλιά αγγέλου ή φιδές
900 ml ζωμός κοτόπουλου, φρέσκος ή σε κύβους
375 ml καυτερός χυμός λαχανικών (σε κύβους)
1 φλ. ντομάτες λιαστές, κομμένες σε λεπτές φέτες (περίπου 50 γρ.),
4 φλ. κομμένα αντίδια (περίπου 1/2 κεφαλάκι)
1 ντομάτα μέτρια, ξεσποριασμένη και κομμένη
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τις γαρίδες στη μέση κατά μήκος.2. Βράζουμε το φιδέ σε μια κατσαρόλα, χωρίς να βάλουμε αλάτι στο νερό.
3. Στο μεταξύ σε μια κατσαρόλα των 3 λίτρων και σε δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε
το ζωμό κοτόπουλου, τον καυτερό ζωμό, τις ξηραμένες ντομάτες και 1,5
φλιτζάνια νερό για το βράσιμο. Προσθέτουμε τις γαρίδες και ζεσταίνουμε
για να πάρει βράση. Βράζουμε για 2 λεπτά ή ώσπου οι γαρίδες να ασπρίσουν.
4. Προσθέτουμε το αντίδι στο μίγμα της γαρίδας και βράζουμε, ώσπου
το αντίδι να μαραθεί.
5. Στραγγίζουμε το φιδέ και τον επαναφέρουμε στην κατσαρόλα με τη
σάλτσα. Προσθέτουμε το μίγμα της γαρίδας στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε
καλά.
6. Ρίχνουμε κουταλιές ζυμαρικού σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε την κομμένη
ντομάτα και σερβίρουμε.