Κοκτέιλ καβουριού 3 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Κοκτέιλ καβουριού
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

300 γρ. βρασμένη ψίχα καβουριού
2 κίτρινα ώριμα γκρέιπφρουτ
200 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
4 κουτ της σούπας κρεμά γάλακτος για σαντιγί
σάλτσα ταμπάσκο

Εκτέλεση

Χωρίζουμε τα γκρέιπφρουτ στη μέση, Βγάζουμε την ψίχα και την κόβουμε σε κομματάκια ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κρεμά ελαφρώς χτυπημένη με μερικές σταγόνες ταμπάσκο. Αδειάζουμε μέσα στο μπολ το καβούρι τα κομματάκια γκρέιπφρουτ και μερικά κουταλάκια μαγιονέζα και ανακατεύουμε. Το μοιράζουμε στα κουπάκια από το γκρέιπφρουτ. Γαρνίρουμε με την υπόλοιπη μαγιονέζα και τις ελιές κομμένες σε ροδέλες. Το φυλάσσουμε σε δροσερό μέρος για 30 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
2 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες