Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κονσέρβα καβούρι
1/2 κιλό καραβίδες καθαρισμένες
400 γρ. ντομάτες σε κύβους
200 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
250 γρ. κονσέρβα καλαμπόκι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
μαϊντανό
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ:
2 κουταλιές ξύδι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
το ζωμό από τις καραβίδες
3/4 φλιτζανιού λάδι
2 κουταλιές μαγιονέζα
αλάτι - πιπέρι
1/2 κιλό καραβίδες καθαρισμένες
400 γρ. ντομάτες σε κύβους
200 γρ. σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
250 γρ. κονσέρβα καλαμπόκι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
μαϊντανό
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ:
2 κουταλιές ξύδι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
το ζωμό από τις καραβίδες
3/4 φλιτζανιού λάδι
2 κουταλιές μαγιονέζα
αλάτι - πιπέρι