Υλικά (24 μερίδες των 2 κουταλιών)
3/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
1,5 φλιτζάνι τυρί τσένταρ ξυσμένο και διαχωρισμένο
1,5 κουταλάκι μίγμα μπαχαρικών OLD BAY
1 κουταλάκι Γούστερ σως
1/4 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη
500 γρ. μπουκιές από κρέας καβουριού φρέσκο ή από 2 κονσέρβες των 180 γρ.
1,5 φλιτζάνι τυρί τσένταρ ξυσμένο και διαχωρισμένο
1,5 κουταλάκι μίγμα μπαχαρικών OLD BAY
1 κουταλάκι Γούστερ σως
1/4 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη
500 γρ. μπουκιές από κρέας καβουριού φρέσκο ή από 2 κονσέρβες των 180 γρ.
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα, 3/4 φλιτζάνι το Old Bay, τη Γούστερ σως και τη μουστάρδα και προσθέτουμε το κρέας καβουριού να καλυφθεί καλά. Ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα σε ένα ταψί ή πυρέξ του 1 λίτρου και από πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί. Πασπαλίζουμε με το Old Bay.2. Ψήνουμε στο φούρνο στους 175οC για 12-15 λεπτά ή μέχρι το μίγμα να αρχίσει να κοχλάζει στην περιφέρεια. Σερβίρουμε με ποικιλία από κράκερς ή και από τσιπς πίτας.