Υλικά (10 μερίδες)
1 φλιτζάνι παχιά κρέμα
250 γρ. γαρίδες ψιλές (από κονσέρβα)
2 ώριμα αβοκάντο
2 πράσα (γλυκά) ψιλοκομμένα,
2 κουταλάκια κάρι μέτρια καυτερό
2 κουταλιές ξύδι από σέρι ,
2 κουταλιές σέρι μέτρια ξηρό
2 κουταλάκια ζάχαρη
250 γρ. γαρίδες ψιλές (από κονσέρβα)
2 ώριμα αβοκάντο
2 πράσα (γλυκά) ψιλοκομμένα,
2 κουταλάκια κάρι μέτρια καυτερό
2 κουταλιές ξύδι από σέρι ,
2 κουταλιές σέρι μέτρια ξηρό
2 κουταλάκια ζάχαρη
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε σε ένα μπολ τα παραπάνω συστατικά (όχι τα αβοκάντο) φτιάχνοντας τη βασική σως.2. Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Γεμίζουμε την κοιλότητα με τη σως.
3. Σερβίρουμε σε μερίδες από μισό σε ένα μικρό μπολ σερβιρίσματος.