Υλικά (24 γεμιστά μισά αυγά)
12 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
1 φλιτζάνι κρέας καβουριού τριμμένο
1 φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι ξηρό γαλλικό ντρέσινγκ
1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα (ή 1/3 φλιτζάνι ξινή κρέμα)
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά και τους λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά.2. Βάζουμε στα ασπράδια τη γέμιση και παγώνουμε πριν σερβίρουμε.