Υλικά (4-6)
1/4 φλ. ελαιόλαδο
900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος)
4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
2-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
425 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα με το χυμό της από κονσέρβα
1/2 φλ. μαυροδάφνη
1/2 φλ. μαϊντανός τεμαχισμένος
1 κ. γ. φρέσκια ρίγανη ή ½ κουταλάκι ξηρή
1/4 κ. γ. σκόνη κανέλας
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο κατά τη γεύση
900 γρ. φιλέτα από σφιχτό λευκό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, λαβράκι ή βακαλάος)
4 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
2-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
425 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα με το χυμό της από κονσέρβα
1/2 φλ. μαυροδάφνη
1/2 φλ. μαϊντανός τεμαχισμένος
1 κ. γ. φρέσκια ρίγανη ή ½ κουταλάκι ξηρή
1/4 κ. γ. σκόνη κανέλας
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο κατά τη γεύση