Πλένετε το ψάρι και το κόβετε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς μέσα σε λεκάνη. Το αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το χυμά των λεμονιών, το κρεμμύδι, τη δάφνη, το μαϊντανό, και άλα μαζί τα ανακατεύετε. Βάζετε τη λεκάνη στο ψυγείο και τα αφήνετε να μαριναριστούν 3 ώρες. Κατόπιν τα στραγγίζετε και περνάτε σε ξύλινες ή μεταλλικές σουβλίτσες τα κομμάτια του ψαριού, τοποΘετώντας ανάμεσα φέτες τομάτας, πράσινης πιπεριάς, μανιταριών και φύλλα δάφνης. Ψήνετε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή κάτω απά το γκριλ αλείφοντάς τα κάθε λίγο με τη μαρινάτα. Σερβίρετε σε πιατέλα καυτά, γαρνίρετε με φέτες ντομάτας και δίπλα ένα μπολ με λάδι και λεμόνι.