Τηγανίζουμε τα ψάρια σε καυτό λάδι γρήγορα να πάρουν χρώμα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Έχουμε χοντροκόψει το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στο ίδιο λάδι μαζί με το σκόρδο ψήνοντας μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα τα αφήνουμε να βράσουν αφού προσθέσουμε λίγο νερό. Προσθέτουμε στο τέλος τον πελτέ και το τσίλι και το λίγο μαϊντανό. Έχουμε στο τέλος μία πλούσια σάλτσα. Περιχύνουμε τα ψάρια και βάζουμε το ταψί στο φούρνο για 15-20 λεπτά. Τα ψάρια βράζουν μέσα στην σάλτσα. Αυτό είναι όλο το μυστικό. Καλή όρεξη από την Καραϊβική!