Υλικά
6 φέτες ξιφία
2 κούπες κόκκινο κρασί
2 κουταλάκια κόλιανδρου
1 & ½ κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα ξύδι
1 & ½ κουτάλια μέλι
2 κουταλάκια ρίγανη
1 κιλό κολοκυθάκια
800 γρ άγρια μανιτάρια
2 κούπες κόκκινο κρασί
2 κουταλάκια κόλιανδρου
1 & ½ κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα ξύδι
1 & ½ κουτάλια μέλι
2 κουταλάκια ρίγανη
1 κιλό κολοκυθάκια
800 γρ άγρια μανιτάρια
Εκτέλεση
Πλένουμε , στραγγίζουμε και αλατίζουμε τον ξιφία. Σε πήλινο δοχείο (η σε τάπερ) ρίχνουμε το κρασί και τον κολιάνδρο και βάζουμε το ψάρι μέσα για τρεις ώρες.Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε πλατιά κομμάτια. Στη συνέχεια αφού έχουμε ανάψει τα κάρβουνα αλείφουμε με λίγο λάδι το ψάρι ,τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε.
Σε ένα δοχείο ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι, το μέλι, την ρίγανη και περιχύνουμε τον ξιφία και τα λαχανικά μόλις ψηθούν.