Υλικά (1 ταψί)
1 κιλό πράσο ψιλοκομμένο
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
100 γρ. μαργαρίνη
1 ποτήρι του νερού τριμμένη φέτα
1 ποτήρι του νερού τριμμένο κασέρι πικάντικο
3 ποτήρια του νερού φρυγανιά τριμμένη
4 αυγά χτυπημένα
1,5 λίτρο γάλα
1/4 κουταλιού του γλυκού μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
100 γρ. μαργαρίνη
1 ποτήρι του νερού τριμμένη φέτα
1 ποτήρι του νερού τριμμένο κασέρι πικάντικο
3 ποτήρια του νερού φρυγανιά τριμμένη
4 αυγά χτυπημένα
1,5 λίτρο γάλα
1/4 κουταλιού του γλυκού μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το πράσο με τη μαργαρίνη. Όταν μαλακώσουν κατεβάζουμε από τη φωτιά.Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γάλα, τα αυγά, 2 ποτήρια φρυγανιά τριμμένη, το μοσχοκάρυδο, τη φέτα και το αλατοπίπερο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το πράσο με το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Λαδώνουμε ή βάζουμε μαργαρίνη σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με την υπόλοιπη φρυγανιά. Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και πασπαλίζουμε με τριμμένο πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.