Ταρτάκια με πράσα
Αν έχουμε πράσινο δεντρολίβανο, βάζουμε από ένα μικρό κλαράκι μετά το τυρί πάνω σε κάθε ταρτάκι,
που είναι πολύ διακοσμητικό.
που είναι πολύ διακοσμητικό.
Υλικά (20 ταρτάκια)
1κιλό πράσα και το άσπρο και το πράσινο μέρος κομμένα ροδέλες
1/4 φλιτζάνι βούτυρο
1 κουταλάκι δεντρολίβανο φρέσκο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1/4 φλιτζάνι λίγη κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι άσπρο κρασί
200 γρ. τυρί έμμενταλ τριμμένο (στον τρίφτη του κρεμμυδιού)
20 σφολιατάκια στρογγυλά (Κανάκη)