Υλικά (4-6 μερίδες)
1 πακέτο μακαρόνια
1 πακέτο ψιλοκομμένη ντομάτα
1 κονσέρβα τόνο
1 κονσέρβα χταπόδι(στο λάδι)
1 κρεμμύδι(μικρό)
1 κολοκυθάκι
1/4 κιλού φέτα βαρελίσια
λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 πακέτο ψιλοκομμένη ντομάτα
1 κονσέρβα τόνο
1 κονσέρβα χταπόδι(στο λάδι)
1 κρεμμύδι(μικρό)
1 κολοκυθάκι
1/4 κιλού φέτα βαρελίσια
λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν. Συγχρόνως σε μία μικρή κατσαρολίτσα, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει, κόβουμε κομματάκια μικρά το κολοκυθάκι και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε μαζί κομμένα στο λάδι. Αφού πάρουν χρώμα, ρίχνουμε μέσα τον τόνο και το χταποδάκι (χωρίς τα ζουμιά τους),αφού τα έχουμε ψιλοκόψει ,και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση όλα μαζί. Ύστερα από 2-3 λεπτά ρίχνουμε μέσα και την ντομάτα και τέλος την φέτα αφού την τρίψουμε στο χέρι. Αλάτι, πιπεράκι και λίγη ριγανούλα στο τέλος και έτοιμο.Σερβίρουμε και... καλή σας όρεξη!