Υλικά
1 κουτί μακαρόνια (κατά προτίμηση αχιβαδάκι)
1 κονσέρβα τόνου με λάδι
1 αβγό σφιχτοβρασμένο και κομμένο σε κύβους
λίγος μαϊντανός
200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες και βρασμένα
150 γρ. αρακάς
150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
λίγο χυμό λεμονιού
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια
λίγο γάλα
παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
1 κονσέρβα τόνου με λάδι
1 αβγό σφιχτοβρασμένο και κομμένο σε κύβους
λίγος μαϊντανός
200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες και βρασμένα
150 γρ. αρακάς
150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
λίγο χυμό λεμονιού
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μικρά κομμάτια
λίγο γάλα
παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι