Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα 5 ψήφοι

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα
 
 

Υλικά (12 μερίδες)


12 φρέσκοι κολοκυθοανθοί ανοιχτοί
100 γρ. φέτα ψιλοτριμμένη
1 αυγό χτυπημένο
πιπέρι κατά τη γεύση
λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη φέτα με το αυγό και το πιπέρι. Γεμίζουμε με ένα κουταλάκι τους κολοκυθοανθούς, στρίβουμε λίγο τις άκρες για να κλειστεί ή ζύμη μέσα και να μην αδειάσουν. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι προσέχοντας να μην ανοίξουν.
2 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες