Πενάκια με τόνο 2 ψήφοι

Από ΕΙΡΗΝΗ Χ.
Πενάκια με τόνο
Πολύ ελαφριά συνταγή, κυρίως καλοκαιρινή και πολύ γρήγορη...
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

1 κιλό πέννες
500 γρ. τόνο σε λαδί
300 γρ. πιπεριές πράσινες
250 γρ. ντομάτες
λίγο βούτυρο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε αντικολλητικό σκεύος τον τόνο με το λαδί να κάψει λίγο. Αφού έχουμε κόψει τις πιπεριές και τις ντομάτες σε ροδέλες, τα ρίχνουμε στον τόνο, τα αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε το σκεύος για 10 λεπτά. Σε κατσαρόλα βράζουμε τα πενάκια με το γνωστό τρόπο των ζυμαρικών. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα τόνου, Προσθέτουμε και το μαϊντανό λίγο να μαραθεί και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.
1 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες