Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ φιλέτο κοτόπουλου
Μαρινάρισμα:
1/4 κουταλιά αλάτι
1/8 κουταλιά πιπέρι
1 κουταλιά κορνφλάουερ
1 κουταλιά σόγια σως
1 ασπράδι αυγού
1 φλ φυτικό λάδι
5 φέτες φρέσκη ρίζα τζίντζερο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε μήκος 2,5 εκ.
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια των 2,5 εκ
1/2 φλ ρίζα μπαμπού κομμένη σε κύβους
σως:
1 κουταλιά λευκό ξύδι
2 κουταλιές σόγια σως
1 κουταλιά ρυζόκρασο ή ξηρό sherry
1/2 κουταλιά αλάτι
1 κουταλιά ζάχαρη
1/2 κουταλιά κορνφλάουερ
Αμύγδαλα τραγανά:
4 φλ λάδι για βαθύ τηγάνισμα
1 φλ αμύγδαλα χωρισμένα στα δυο