Αμύγδαλα καβουρδισμένα 2 ψήφοι

Αμύγδαλα καβουρδισμένα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

4 κουταλιές ελαιόλαδο
1,5 φλιτζ. αμύγδαλα ζεματισμένα και ξεφλουδισμένα
1 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
αλάτι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαρύ τηγάνι, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χρυσίσουν και να σκουρύνουν. Προσοχή μην τα κάψουμε. Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Τα πασπαλίζουμε με το κύμινο και λίγο αλάτι.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες