Υλικά (24 γεμιστά μισά αυγά)
12 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
10 1φέτες μπέικον ξεροτηγανισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια)
100 γρ τυρί κρέμας μαλακό
1/2 φλιτζάνι ξινή κρέμα
1 κουταλάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά κάπαρη
Για το γαρνίρισμα:
λεπτές φέτες από πράσινες ελιές γεμιστές με πιπεριά
πάπρικα
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά και τους λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά.2. Βάζουμε στα ασπράδια τη γέμιση και γαρνίρουμε με τις πράσινες ελιές ή την πάπρικα.
3. Παγώνουμε πριν σερβίρουμε.