Αυγά γεμιστά με φασόλια και χαβιάρι 1 ψήφοι

Αυγά γεμιστά με φασόλια και χαβιάρι
 
 

Υλικά (28 γεμιστά μισά αυγά)


14 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος (πετάμε τους κρόκους)
450 γρ. λευκά φασόλια από κονσέρβα ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1/4 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά κόκκινο χαβιάρι (ή ταραμά)

Εκτέλεση

Λιώνουμε στο μπλέντερ τα φασόλια, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Βάζουμε το μίγμα στα ασπράδια και ρίχνουμε από πάνω το χαβιάρι.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες