Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα και χαβιάρι
Ο συνδυασμός από μαύρο χαβιάρι και μπρικ μαζί δίνουν ωραία αντίθεση χρωμάτων.
Υλικά (12 μερίδες)
12 αυγά σφιχτοβρασμένα
1/3 φλιτζ, μαγιονέζα, κατά προτίμηση από τόφου (βλ. μαγιονέζα από τόφου)
αλάτι και πιπέρι
1 βαζάκι των 50 γρ. χαβιάρι ή μπρικ
1/3 φλιτζ, μαγιονέζα, κατά προτίμηση από τόφου (βλ. μαγιονέζα από τόφου)
αλάτι και πιπέρι
1 βαζάκι των 50 γρ. χαβιάρι ή μπρικ
Εκτέλεση
1. Κόβουμε στη μέση τα αυγά, βγάζουμε τους κρόκους και τους βάζουμε σε ένα μπολ.2. Λιώνουμε μαζί τους κρόκους και τη μαγιονέζα και βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
3. Βάζουμε από ένα φουσκωτό κουταλάκι από το μίγμα σε κάθε μισό αυγό. Βάζουμε ένα μικρό κουταλάκι από χαβιάρι πάνω στο καθένα.