Μοσχαράκι κοκκινιστό
Μια παραλλαγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με λίγες θερμίδες και για υγιεινό μαγείρεμα.
Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε 4 μερίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
4 τομάτες φρέσκιες τριμμένες
1 ξυλάκι κανέλα
κόκκους πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, μπαχάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
4 τομάτες φρέσκιες τριμμένες
1 ξυλάκι κανέλα
κόκκους πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, μπαχάρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το κρέας να βράσει καλά με νερό. Όταν μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε να βράσει καλά και να δέσει η σάλτσα. Το σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ.Η συνταγή ανήκει στην κατηγορία για διαβητικούς, εάν πάσχεται όμως από μία τέτοια πάθηση σας τονίζουμε να συμβουλεύεστε πάντα τον ιατρό σας πριν δοκιμάζετε μία νέα συνταγή, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.