Υλικά
1 1/2 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες.
3/4 φλιτζάνι τσαγιού μαγειρικό λίπος.
1 κουταλιά αλεύρι.
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
1 φλιτζάνι καφέ ξύδι.
1 φλιτζάνι καφέ άσπρο κρασί.
1 κύβο ζωμό κρέατος.
4 κουταλιές Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
· Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρέας και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά με το μαγειρικό λίπος.
· Όταν το κρέας πάρει χρώμα, πασπαλίζουμε το αλεύρι στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε το κρέας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.
· Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το σκόρδο και όταν ξανθύνει σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί.
· Προσθέτουμε τον κύβο, τον μαϊντανό και 1 1/2 φλιτζάνι νερό και βράζουμε το φαγητό για μία ώρα και 1 τέταρτο περίπου.