Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1 κιλό πατάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 λεμόνια
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
αλάτι και πιπέρι
1 κιλό πατάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 λεμόνια
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Τρίβετε το κρέας με λεμόνι και το αλατοπιπερώνετε-Πασπαλίζετε με το αλεύρι
-Το βάζετε στο ταψί
-Καθαρίζετε τις πατάτες και τις αλατοπιπερώνετε
-Τις βάζετε στο ταψί
-Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας
-Στύβετε το λεμόνι και προσθέτετε το χυμό του στο ταψί
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο