Υλικά
1-1,5 κιλό μοσχάρι
1,5 κρεμμύδι τεμμαχισμένο για τσιγάρισμα
λίγο κόκκινο κρασί
1 ντομάτα και 70-100 γρ. πελτέ
2-3 σκελίδες σκόρδο
2-3 κομμάτια μπαχάρι
Αλλάτι, πιπέρι
1,5 κρεμμύδι τεμμαχισμένο για τσιγάρισμα
λίγο κόκκινο κρασί
1 ντομάτα και 70-100 γρ. πελτέ
2-3 σκελίδες σκόρδο
2-3 κομμάτια μπαχάρι
Αλλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει-Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Σβήνετε με κρασί
-Προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Ρίχνετε το σκόρδο και το μπαχάρι
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 1 ποτήρι νερό
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.