Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κιλό μοσχάρι
1 1/2 κιλό κρεμμύδια μικρά
2 κρεμμύδια
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
8 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
5 ντομάτες φρέσκιες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
αλάτι, πιπέρι
1 1/2 κιλό κρεμμύδια μικρά
2 κρεμμύδια
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
8 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
5 ντομάτες φρέσκιες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια τι κρέας-Βάζετε το λάδι με μία κατσαρόλα και όταν κάψει, προσθέτετε το κρέας και ανακατεύετε.
-Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη, τα δύο κρεμμύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν και αυτά.
-Προσθέτετε το ξύδι ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσουν.
-Εν τω μεταξύ καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα ρίχνετε και αυτά στο κρέας.
-Ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν και να ροδοκοκκινίσουν.
-Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό.
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου και να μείνει με την σάλτσα του.