Υλικά
6 αυγά πασχαλινά (βρασμένα φυσικά)
3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (dijon αν γίνεται)
λίγος χυμός λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
λίγη κάπαρη
3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (dijon αν γίνεται)
λίγος χυμός λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
λίγη κάπαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος. Αδειάζουμε προσεκτικά τους κρόκους σε ένα μπολ και λιώνουμε με ένα πιρούνι.Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.
Τοποθετούμε τα άδεια μισά ασπράδια των αυγών σε ένα πιάτο στρωμένο με μαρουλόφυλλα και τα γεμίζουμε με την κρέμα αυτή.
Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και τοποθετούμε μια κάπαρη σε κάθε αυγό.
|