Υλικά (6 μερίδες)
6-8 αυγά κόκκινα πασχαλινά
2 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα
2 κουτ. σούπας κάπαρη ξαρμυρισμένη
2 βρασμένα καρότα πολύ ψιλοκομμένα
3 κουτ. σούπας ξερό εστραγκόν
20 ελιές μαύρες για τη διακόσμηση
πιπέρι
2 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα
2 κουτ. σούπας κάπαρη ξαρμυρισμένη
2 βρασμένα καρότα πολύ ψιλοκομμένα
3 κουτ. σούπας ξερό εστραγκόν
20 ελιές μαύρες για τη διακόσμηση
πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνουμε την κάπαρη και τη στεγνώνουμε καλά πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Τη ρίχνουμε σε ένα μπολ (κρατάμε μερικές ολόκληρες για τη διακόσμηση).Ρίχνουμε στο ίδιο μπολ και τα πολύ ψιλοκομμένα καρότα. Ανακατεύουμε καλά τα δυο υλικά. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε το εστραγκόν. Καθαρίζουμε τα πασχαλινά αυγά από το τσόφλι τους και τα κόβουμε στη μέση.
Τα τοποθετούμε σε πιατέλα, το ένα δίπλα στο άλλο με το κομμένο μέρος προς τα κάτω.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού περιχύνουμε με το μίγμα μαγιονέζας τα κομμένα αυγά.
Διακοσμούμε με την κάπαρη και τις ελιές και τα σερβίρουμε.
|