Υλικά (16 μερίδες)
16 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
4 κουταλιές μαγιονέζα
2 φλιτζάνια γαρίδες βρασμένες και ψιλοκομμένες
αλάτι κατά τη γεύση
πιπέρι κατά τη γεύση
4 κουταλιές σέλερι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 κουταλιές αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
Για γαρνίρισμα
Λεμόνια μισά και πάπρικα κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά και τους λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά εκτός από τα λεμόνια και την πάπρικα.2. Βάζουμε στα ασπράδια τη γέμιση και γαρνίρουμε με τα λεμόνια και την πάπρικα.