Υλικά (4 μερίδες)
700 γρ. φιλέτο στρουθοκαμήλου
3 κουταλιές μαργαρίνη
1,5 κιλό ανανάς φρέσκος καθαρισμένος και κομμένος σε κύβους
2 κουταλιές σκούρα ζάχαρη
1 φλιτζανάκι μπράντυ
3 κουταλιές άσπρο κρασί
1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
1/2 κουταλάκι ψιλοκομμένο άνη0ο
1/2 κουταλάκι φρέσκο κόλιαντρο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Κόβουμε το φιλέτο σε 4 κομμάτια. Τα αλατοπιπερώνουμε. Τα σοτάρουμε με 1,5 κουταλιά από το βούτυρο 4 με 5 λεπτά, από κάθε πλευρά, σε τηγάνι με αντικολλητική επένδυση, σε μέτρια φωτιά Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα, τα σκεπάζουμε και τα διατηρούμε ζεστά.2. Βάζουμεστο τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο, τον ανανά και τη ζάχαρη.Ανακατεύουμε το μίγμα συνέχεια για 5 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε το μπράντυ και το κρασί, το ξύσμα λεμονιού, τον άνηθο και το κόλιαντρο. Σκεπάζουμε το τηγάνι και το αφήνουμε στη φωτιά για 1 με 2 λεπτά ακόμα.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα με τον ανανά στα φιλέτα στρουθοκαμήλου και σερβίρουμε.