Υλικά
1 κιλό φιλέτο
Λίγο λάδι
λίγο βούτυρο λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο λάδι
λίγο βούτυρο λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Αλείφετε με το λάδι το φιλέτο και το αλατοπιπερώνετε-Το βάζετε στη σχάρα σε δυνατή φωτιά ώστε ν' αρπάξει λίγο απ' έξω και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά
-Ψήνετε 4
- 5 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά
-Κατά το ψήσιμο το αλείφετε με ένα πινέλο με λίγο βούτυρο λιωμένο.