Υλικά
1 κιλό φιλέτο βοδινό
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
αλάτι, πιπέρι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει-Aλατοπιπερώνετε το φιλέτο και το βάζετε στο τηγάνι να τσιγαριστεί λίγο από όλες τις πλευρές
-Όταν τσιγαριστεί, το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι μαζί με το λάδι του και το βάζετε σε δυνατό φούρνο να ψηθεί για 15
- 20 λεπτά περίπου
-Κατά διαστήματα το περιβρέχετε με το ζουμί του.