Φιλέτο ψητό 4 ψήφοι

Φιλέτο ψητό
 
 

Υλικά

1 κιλό φιλέτο βοδινό
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

-Βάζετε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει
-Aλατοπιπερώνετε το φιλέτο και το βάζετε στο τηγάνι να τσιγαριστεί λίγο από όλες τις πλευρές
-Όταν τσιγαριστεί, το τοποθετείτε σε ένα ταψάκι μαζί με το λάδι του και το βάζετε σε δυνατό φούρνο να ψηθεί για 15
- 20 λεπτά περίπου
-Κατά διαστήματα το περιβρέχετε με το ζουμί του.
2 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες