Φιλέτα σολομού με αβοκάντο και λάιμ 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤ.
Φιλέτα σολομού με αβοκάντο και λάιμ
Ένα γρήγορο ορεκτικό που δεν θέλει ψήσιμο.
 
 

Υλικά (3-4 μερίδες)

1 πακέτο 350 γρ. φιλέτα σολομού
1 ώριμο αβακάντο
2 λάιμ
2 φρέσκα κρεμυδάκια
2 ντομάτες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
πάπρικα καυτερή
αλάτι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο και αφαιρούμε το κουκούτσι. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες, τις οποίες τις ρίχνουμε σε ένα μπολ και τις περιβρέχουμε με το χυμό του 11/2 λάιμ. Εν τω μεταξύ κόβουμε σε κύβους τις ντομάτες και σε λεπτές ροδέλες τα κρεμμυδάκια. Σερβίρουμε τα φιλέτα σολομού στα πιάτα, προσθέτοντας το αβοκάντο (στραγγισμένο από το χυμό), τα κρεμμυδάκια και τις ντομάτες. Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με τον υπόλοιπο χυμό λάιμ, το αλάτι και την καυτερή πάπρικα, ανακατεύοντας καλά. Καρυκεύουμε με τη σάλτσα, προσθέτοντας αν θέλουμε λίγο ξύσμα λάιμ.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες