Υλικά (2 φλιτζάνια)
200 γρ καπνιστός σολομός
2 κουταλιές τριμμένο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
3 κουταλιές ταμπάσκο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένες
2 κουταλιές τριμμένο κρεμμύδι
1 αβοκάντο
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
3 κουταλιές ταμπάσκο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένες
Εκτέλεση
Κόβουμε το σολομό σε μπουκιές. Αλέθουμε το αβοκάντο και τα λοιπά υλικά στο μπλέντερ. Τα παγώνουμε καλά. Σερβίρουμε πάνω σε κρακεράκια μαζί με τα κομμάτια του σολομού μαζί με κάτι δροσιστικό!
|