Υλικά (4 μερίδες)
1 πακέτο μακαρόνια (οτιδήποτε σας αρέσει) εγώ το προτιμώ με
ταλιατέλες
2 στήθη κοτόπουλο
1-2 κρεμμύδια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 λιαστή ντομάτα
μανιτάρια
λίγο σκόρδο
χυμός ντομάτας
1 κ.σ. κονκασέ
κέτσαπ
μαϊντανό
ρίγανη - δυόσμο
αλάτι - πιπέρι - ζάχαρη
κρασί κόκκινο
λίγο τσίλι
λάδι
1 κύβος knorr
ταλιατέλες
2 στήθη κοτόπουλο
1-2 κρεμμύδια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 λιαστή ντομάτα
μανιτάρια
λίγο σκόρδο
χυμός ντομάτας
1 κ.σ. κονκασέ
κέτσαπ
μαϊντανό
ρίγανη - δυόσμο
αλάτι - πιπέρι - ζάχαρη
κρασί κόκκινο
λίγο τσίλι
λάδι
1 κύβος knorr
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λαδί το κρεμμύδι με το σκόρδο (το οποίο μετά το αφαιρούμε αν δεν θέλουμε να είναι έντονη η μυρωδιά). Προσθέτουμε τα στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μέτριους κύβους να τσιγαριστούν καλά απ'όλες τις πλευρές (αν θέλουμε μπορούμε πριν να τα έχουμε λίγο βράσει). Ρίχνουμε τα μανιτάρια κι όταν είναι έτοιμα σβήνουμε με κόκκινο κρασί. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το κονκασέ, λίγη κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη, το τσίλι (προσοχή με μετρό), ρίγανη, δυόσμο, τον κύβο knorr, τις πιπεριές, την λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Προσθέτουμε λίγο νερό και λίγο λαδί. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να μείνει με την σάλτσα του. Βράζουμε τα μακαρόνια al dente και σερβίρουμε με την σάλτσα μας.Καλή όρεξη!!!!
|