Σπαγγέτι με κοπανιστή και κρεμμύδια
Μεστή και πικάντικη μακαρονάδα, συνοδεύεται άριστα με ένα ποτήρι παγωμένο λευκό κρασί.
Υλικά (4 μερίδες)
1 πακέτο μακαρόνια Νο.10
6 κουταλιές κοπανιστή Μυκόνου
5 κρεμμύδια μεγάλα
4 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριά Φλωρίνης
1 κούπα μυτζήθρα ανάλατη
1 κούπα ελαιόλαδο ή 1 κούπα Βιτάμ
6 κουταλιές κοπανιστή Μυκόνου
5 κρεμμύδια μεγάλα
4 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριά Φλωρίνης
1 κούπα μυτζήθρα ανάλατη
1 κούπα ελαιόλαδο ή 1 κούπα Βιτάμ
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να βγάλουν όλο το νερό τους. Εν τω μεταξύ σε ένα μεγάλο τηγάνι αντικολλητικό τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο και τις πιπεριές με 1 κούπα λαδάκι η βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν αρκετά και να γυαλίσουν. Τότε ρίχνουμε και τα μακαρόνια μας και τα ανακατεύουμε με χαμηλωμένο πλέον το μάτι ώστε να πάρουν την μυρωδιά των λαχανικών μας. Μόλις τα μακαρόνια μας έχουν πάρει την γεύση που Θέλουμε ρίχνουμε τις 6 κουταλιές της σούπας κοπανιστή και αναδεύουμε όσο καλύτερα γίνεται. Τελειώνουμε με την μυζήθρα, αναταράσσουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε.Είναι απολαυστικό και πολύ ενδιαφέρον πιάτο!!