Υλικά (2-4 μερίδες)
3 κόκκινα μήλα
200 γρ. μανιτάρια
1 σέλινο
1 αντίδι
50 γρ. καρύδια
100 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
Για τη σάλτσα:
1 αυγό
150 ml λάδι
1/2 γιαούρτι
χυμός λεμονιού
αλάτι πιπέρι
200 γρ. μανιτάρια
1 σέλινο
1 αντίδι
50 γρ. καρύδια
100 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
Για τη σάλτσα:
1 αυγό
150 ml λάδι
1/2 γιαούρτι
χυμός λεμονιού
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Kαθαρίζουμε τα μήλα, τα τρίβουμε με λεμόνι και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.Πλένουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.
Καθαρίζουμε το σέλινο και το κόβουμε σε μικρούς κύβους.
Πλένουμε το αντίδι και το κόβουμε.
Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε τα τεμαχισμένα καρύδια και το καλαμπόκι και ανακατεύουμε.
Φτιάχνουμε την σάλτσα στο μίξερ και την ρίχνουμε πάνω στη σαλάτα.