Υλικά (10-15 κομμάτια)
1 φλιτζάνι φυστικέλαιο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 κουταλιές γιαούρτι
2-3 αυγά
3 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν-πάουντερ
3-4 μήλα μεγάλα.
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 κουταλιές γιαούρτι
2-3 αυγά
3 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν-πάουντερ
3-4 μήλα μεγάλα.
Εκτέλεση
Αφού κόψουμε μικρά τα μήλα προσθέτουμε 1 κουτάλι κανέλα, 3 κουτάλια ζάχαρη, 2 κουτάλια φυστικέλαιο και τα τοποθετούμε στο κάτω μέρος του ταψιού αφού πρώτα τοποθετήσουμε χαρτί ζαχαροπλαστικής.Από πάνω βάζουμε την ζύμη που γίνεται ως εξής: Κτυπάμε την ζάχαρη με το φυστικέλαιο, προσθέτουμε τ?αυγά, το γιαούρτι και τέλος τ?αλεύρι με το μπέικιν-πάουντερ.
Το αδειάζουμε στο μείγμα των μήλων και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 C για 40 λεπτά.