Υλικά
1 κιλό πράσο ψιλοκομμένο
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
100 γρ. μαργαρίνη
1 ποτήρι του νερού τριμμένη φέτα
1 ποτήρι του νερού τριμμένο κασέρι πικάντικο
3 ποτήρια του νερού φρυγανιά τριμμένη
4 αυγά
1,5 λίτρο γάλα
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
αλάτι πιπέρι
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
100 γρ. μαργαρίνη
1 ποτήρι του νερού τριμμένη φέτα
1 ποτήρι του νερού τριμμένο κασέρι πικάντικο
3 ποτήρια του νερού φρυγανιά τριμμένη
4 αυγά
1,5 λίτρο γάλα
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνετε τη μαργαρίνη και τσιγαρίζετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα πράσα. Αφού μαλακώσουν τα λαχανικά κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.Σε ένα μπολ μεγάλο, βάζετε το γάλα, τα αυγά, 2 ποτήρια τριμμένη φρυγανιά, το μοσχοκάρυδο, τη φέτα και το αλατοπίπερο. Στη συνέχεια προσθέτετε το πράσο με το κρεμμύδι και τα ανακατεύετε πολύ καλά.
Λαδώνετε ένα ταψί, πασπαλίζετε όλη την επιφάνεια με την υπόλοιπη φρυγανιά και απλώνετε το μείγμα ομοιόμορφα. Πασπαλίζετε από πάνω με το τριμμένο κασέρι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.
Κόβετε την πίτα και την σερβίρετε ζεστή.