Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. σπαγγέτι
2 κονσέρβες τόννου των 160 γρ. με το λάδι τους
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές σόγια σος
1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
2 κουταλάκια εστραγκόν ξηρό
2 κουταλιές λευκό ξύδι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι.1. Στο μεταξύ σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια σος. Προσθέτουμε το πιπέρι και τον τόνο με το λάδι του και τσιγαρίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε το εστραγκόν και τέλος το ξύδι.
2. Ανακατεύουμε με τα σπαγγέτι και σερβίρουμε.