Υλικά (16 κομμάτια περίπου)
1500 γρ. πατάτες βρασμένες και λειωμένες
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1/3 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1/3 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια φρέσκα και ξερά με το μισό λάδιΠροσθέτουμε τον άνηθο και τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα
Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα
Ρίχνουμε το άλλο λάδι και ραντίζουμε με λίγο νερό
Χαράζουμε τη πίτα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά