Υλικά (10-15 κομμάτια περίπου)
250 γρ. φύλλο μπακλαβά
500 γρ. τυρί φέτα
5 αυγά
2 φλιτζάνια μπεσαμέλ
βούτυρο ή λάδι για τα φύλλα
αλάτι αν χρειαστεί
500 γρ. τυρί φέτα
5 αυγά
2 φλιτζάνια μπεσαμέλ
βούτυρο ή λάδι για τα φύλλα
αλάτι αν χρειαστεί
Εκτέλεση
1. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τη φέτα σε ένα μπολ. Κτυπάμε ελαφρά τα αυγά και αναμιγνύουμε όλα τα υλικά καλά.2. Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ, στρώνουμε τα μισά φύλλα, αλείφοντάς τα με βούτυρο ή λάδι. Ρίχνουμε το μείγμα, στρώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα και τα χαράζουμε.
3. Ψήνουμε σε 200οC για 45 λεπτά περίπου.