Υλικά
3 χούφτες αλεύρι
αλάτι
νερό
βούτυρο
2 αυγά
200 γρ. τυρί φέτα
αλάτι
νερό
βούτυρο
2 αυγά
200 γρ. τυρί φέτα
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε μία πρέζα αλάτι και νερό 1 φλυτζάνι τσαγιού περίπου (όσο πάρει). Ανακατεύουμε καλά με το χέρι και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά.Ανακατεύουμε το μίγμα καλά για να ενσωματωθούν τα αυγά. Το μίγμα πρέπει να γίνει σαν χυλός.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί και το απλώνουμε να πάει παντού.
Πάνω στην επιφάνεια του μίγματος βάζουμε κυβάκια βουτύρου, σκορπιστά.
Θρυμματίζουμε με το χέρι μας το τυρί και το σκορπάμε στην επιφάνεια της πίτας.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει η πίτα.