Υλικά (4 μερίδες)
300 γρ. καρότα
300 γρ. φασολάκια
300 γρ. αρακάς
6 κουτ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
5 αυγά
4 κουτ. της σούπας τριμμένη φρυγανιά
1 ματσάκι βασιλικός
5 κουτ. της σούπας γάλα
20 γρ. βούτυρο
αλάτι πιπέρι
300 γρ. φασολάκια
300 γρ. αρακάς
6 κουτ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
5 αυγά
4 κουτ. της σούπας τριμμένη φρυγανιά
1 ματσάκι βασιλικός
5 κουτ. της σούπας γάλα
20 γρ. βούτυρο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά, κόβουμε το καρότο σε κυβάκια και τα ζεματίζουμε για λίγα λεπτά σε βραστό νερό.Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά και προσθέτουμε το αλατοπίπερο.
Χτυπάμε ελαφρά με πηρούνι και προσθέτουμε το τυρί, το γάλα, τα λαχανικά, 3 κουτ. τριμμένη φρυγανιά και το ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μίγμα σε μια ταρτιέρα διαμέτρου 26-28 εκ. την οποία έχουμε βουτυρώσει και πασπαλίσει με τριμμένη φρυγανιά και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι η επιφάνεια της να ροδίσει.