Υλικά
1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
1 κουταλιά αλεύρι γενικής χρήσης
1 μεγάλο αυγό
Αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλάκι φρέσκα ή ξερά μυρωδικά ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Γάλα για να ρυθμίζουμε τη ρευστότητα
1 κουταλιά αλεύρι γενικής χρήσης
1 μεγάλο αυγό
Αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλάκι φρέσκα ή ξερά μυρωδικά ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Γάλα για να ρυθμίζουμε τη ρευστότητα