Υλικά (4 μερίδες)
750 γρ. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους
250 γρ. μανιτάρια κομμένα στην μέση
1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
20 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσης
1/2 κ.γ. θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πρέζα ζάχαρη
2 ποτήρια λευκό κρασί
αλάτι - πιπέρι
250 γρ. μανιτάρια κομμένα στην μέση
1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
20 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσης
1/2 κ.γ. θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πρέζα ζάχαρη
2 ποτήρια λευκό κρασί
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε μπουκιές, ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και λιώστε το σκόρδο. Ζεστάνετε την κατσαρόλα και ροδίστε το κρέας και κρεμμύδι. Βάλτε σε σουρωτήρι τα αποφλοιωμένα ντοματάκια για να φύγει ο χυμός της ντομάτας. Μέσα σε ένα μπολ βάλτε και ανακατέψτε καλά το αλεύρι, το σκόρδο, τα ντοματάκια (χωρίς τους χυμούς),το μαϊντανό, την δάφνη, μαζί με το κρασί και τα καρυκεύματα.Ρίξτε το μίγμα στην κατσαρόλα με το κρέας και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 40΄. Κόψτε τα μανιτάρια στην μέση και ρίξτε τα μέσα στην κατσαρόλα και σιγοβράστε το φαγητό για άλλα 10΄.
Συνοδεύεται με ρύζι.