Υλικά
1 1/2 κιλό μοσχάρι
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι κρασί
1 κρεμμύδι
αλάτι, πιπέρι
4 καρότα
3 πατάτες
αρακάς
σέλινο
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι κρασί
1 κρεμμύδι
αλάτι, πιπέρι
4 καρότα
3 πατάτες
αρακάς
σέλινο
Εκτέλεση
-Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μισό βούτυρο για να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι και ανακατεύετε μέχρι να ροδίσει
-Προσθέτετε το κρέας ανακατεύοντας το
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε νερό, ώστε να σκεπαστεί το κρέας
-Ψήνετε 2-3 ώρες περίπου
-Εν τω μεταξύ κόβετε τις πατάτες, το σέλινο και τα καρότα σε μικρά κομμάτια
-Βάζετε σε μία άλλη κατσαρόλα όλα τα λαχανικά και όταν βράσουν τα στραγγίζετε
-Βάζετε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο και όταν κάψει προσθέτετε τα λαχανικά και τα σοτάρετε
-Προσθέτετε τα σοταρισμένα λαχανικά στο κρέας και αφήνετε να πάρει μία βράση.