Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1 κιλό κολοκυθάκια
3 φρέσκιες ντομάτες
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
1 κιλό κολοκυθάκια
3 φρέσκιες ντομάτες
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Αλατοπιπερώνετε το κρέας-Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες
-Τις στρώνετε στο ταψί και βάζετε πάνω απ αυτές το κρέας
-Προσθέτετε το βούτυρο
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια, τα κόβετε σε φέτες όχι πολύ ψιλές και τα αλατοπιπερώνετε
-Τα βάζετε και αυτά στο ταψί και ψήνεται μέχρι να μείνει το βούτυρο για σάλτσα.